Stimio-De Meerpaal

Vanaf 1 januari presenteren Stimio, Communicatie & Presentatie en De Meerpaal Grafimedia zich als één partij. Onze naam en huisstijl zijn vernieuwd maar onze service en kwaliteit blijven van het u bekende hoge niveau. Het team van Stimio-De Meerpaal blijft staan voor goed luisteren, adviseren en een perfecte uitvoering als het gaat om de oplossing voor al uw communicatievraagstukken.

Dat wij u zullen ontzorgen staat vast, wij blijven ons graag bewijzen.

‘Het kind en ik’ – een boekproductie om trots op te zijn

Op zondag 19 maart jl. heeft beeldend kunstenaar Marth J. Tobi vol trots haar boek ‘Het kind en ik – De zoektocht van een volwassene naar het kind in zichzelf’ gepresenteerd.

Vanuit een verlangen het kind in haarzelf te vinden ging Marth J. Tobi op zoek. Met behulp van potlood, pastel en papier heeft zij deze zoektocht vastgelegd in een serie pasteltekeningen. De serie fijnzinnige pasteltekeningen is een kunstwerk van twee terugkerende figuren. In de ruimte tussen hen voltrekt zich een spannend verhaal. Schijnbaar stoere lijnen geven uiterst delicaat het proces weer tussen de uitnodigende volwassene en het bange, maar toch dappere kind. De subtiele wisseling van kleuren versterkt de tere innerlijke verandering.

 

Het geheel is een prachtig werk geworden dat op een passende manier gebundeld is. Wij hadden de eer om de vormgeving en het drukwerk te verzorgen.

Voor meer informatie: www.marthjtobi.nl

De boeken stapelen zich op

Boeken maken, we doen het graag! In een boek komt alles bij elkaar waar we goed in zijn: beeld, tekst en ontwerp. Wij verzorgen producties voor allerlei verschillende opdrachtgevers, in alle soorten en maten.

boekproducties

Van ontwerp tot drukwerk, het gehele traject kunt u aan De Meerpaal overlaten. Omdat we behalve de redactie ook de opmaak en vormgeving zelf kunnen verzorgen, scheelt dat in de kosten. Maar u kunt er ook voor kiezen uw document drukklaar aan te leveren.

We bieden kwaliteit op maat, een persoonlijke benadering en korte lijnen.

Qua productie zijn er diverse mogelijkheden. Denk aan printen en/of drukken van uw boek in zwart-wit of kleur. Spot-uv, hardcover, integraalband, softcover (paperback), glans-laminaat of mat-laminaat; een greep uit de mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u alles voorleggen en laten zien.

Onze specialisatie garandeert dat zowel kleine als grote oplagen probleemloos verwerkt kunnen worden en dat ook nog tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Naast kwaliteit en betaalbaarheid is service ook een belangrijk onderdeel van onze werkwijze.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuwe printers voor De Meerpaal

Om de groeiende vraag naar kwalitatief goed printwerk het hoofd te kunnen bieden is er bij De Meerpaal geïnvesteerd in een tweetal nieuwe printers. Deze uitbreiding houdt ook een verbreding van ons aanbod in; banners, drieluikfolders en plaatmateriaal kunnen worden voorzien van mooie full colour afdrukken. Ons machinepark is zo zeer geschikt geworden voor de productie van complexe POS-pakketten voor kleine en middelgrote winkelketens maar ook de ondernemer ‘om de hoek’ kan snel geholpen worden aan functioneel printwerk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u voorbeelden zien? Neem gerust contact met ons op.

printers

Bedrijfssluiting tussen kerst en Nieuwjaar

Voor al onze relaties: hartelijk dank voor het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking! Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2017 waarin wij u weer graag van dienst zijn.

Tussen kerst en Nieuwjaar zijn wij gesloten. Vanaf maandag 2 januari 2017 staan wij weer fris voor u klaar.

kerstwens