‘lekkere’ visuals

Op advies van onze enthousiaste relatie Granucci Gelato Artigianale hebben wij wederom een ijssalon mogen voorzien van ‘lekkere’ visuals.
Van idee tot en met montage op locatie. Nicolette Meerman van ‘Bij Nikki aan tafel’ uit Ridderkerk is zeer gelukkig met het resultaat.
Nu nog een mooie zomer !

Just in time

Just in time (JIT) uw producten op de gewenste locatie. Eigen middelen zijn daarbij soms onmisbaar.
We hebben weer een fraaie bestelauto die door onze ‘plakkers’ voorzien is van net zo fraai beeldmateriaal.
Mat- en glansfolies, strak opgezet.

Autobelettering Speyk

Eenvoudig maar opvallend. Diverse auto’s van Speyk hebben wij voorzien van tekst en beeld.
De auto’s zijn door ons gehaald en beplakt terug gebracht. Een zorgeloze werkwijze en een tevreden klant !

Stimio-De Meerpaal

Vanaf 1 januari presenteren Stimio, Communicatie & Presentatie en De Meerpaal Grafimedia zich als één partij. Onze naam en huisstijl zijn vernieuwd maar onze service en kwaliteit blijven van het u bekende hoge niveau. Het team van Stimio-De Meerpaal blijft staan voor goed luisteren, adviseren en een perfecte uitvoering als het gaat om de oplossing voor al uw communicatievraagstukken.

Dat wij u zullen ontzorgen staat vast, wij blijven ons graag bewijzen.

‘Het kind en ik’ – een boekproductie om trots op te zijn

Op zondag 19 maart jl. heeft beeldend kunstenaar Marth J. Tobi vol trots haar boek ‘Het kind en ik – De zoektocht van een volwassene naar het kind in zichzelf’ gepresenteerd.

Vanuit een verlangen het kind in haarzelf te vinden ging Marth J. Tobi op zoek. Met behulp van potlood, pastel en papier heeft zij deze zoektocht vastgelegd in een serie pasteltekeningen. De serie fijnzinnige pasteltekeningen is een kunstwerk van twee terugkerende figuren. In de ruimte tussen hen voltrekt zich een spannend verhaal. Schijnbaar stoere lijnen geven uiterst delicaat het proces weer tussen de uitnodigende volwassene en het bange, maar toch dappere kind. De subtiele wisseling van kleuren versterkt de tere innerlijke verandering.

 

Het geheel is een prachtig werk geworden dat op een passende manier gebundeld is. Wij hadden de eer om de vormgeving en het drukwerk te verzorgen.

Voor meer informatie: www.marthjtobi.nl