De boeken stapelen zich op

Boeken maken, we doen het graag! In een boek komt alles bij elkaar waar we goed in zijn: beeld, tekst en ontwerp. Wij verzorgen producties voor allerlei verschillende opdrachtgevers, in alle soorten en maten.

boekproducties

Van ontwerp tot drukwerk, het gehele traject kunt u aan De Meerpaal overlaten. Omdat we behalve de redactie ook de opmaak en vormgeving zelf kunnen verzorgen, scheelt dat in de kosten. Maar u kunt er ook voor kiezen uw document drukklaar aan te leveren.

We bieden kwaliteit op maat, een persoonlijke benadering en korte lijnen.

Qua productie zijn er diverse mogelijkheden. Denk aan printen en/of drukken van uw boek in zwart-wit of kleur. Spot-uv, hardcover, integraalband, softcover (paperback), glans-laminaat of mat-laminaat; een greep uit de mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u alles voorleggen en laten zien.

Onze specialisatie garandeert dat zowel kleine als grote oplagen probleemloos verwerkt kunnen worden en dat ook nog tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Naast kwaliteit en betaalbaarheid is service ook een belangrijk onderdeel van onze werkwijze.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.