presentatieproducten

Onze presentatieproducten kenmerken zich door een stijlvol design, duurzaamheid en gebruiksgemak. Elk product heeft zijn eigen unieke eigenschappen; informeer naar de specificaties en leer meer over de mogelijkheden.

Hieronder een greep uit het assortiment:

Brochure stand

Professioneel en aantrekkelijke presentatie van brochures. Klaar voor gebruik met de brochures al in de brochurevlakken geplaatst. Duurzame onderdelen die niet breken of krassen.

Case & Counter

Bouw een koffer om naar een grote balie in enkele minuten. Een complete presentatiewand wordt vervoerd in één koffer. Gemaakt van duurzame materialen en past in de meeste auto’s.

Pole System

Snel en eenvoudig op te zetten zonder losse onderdelen. Dubbelzijdige met flexibele hoogte en verschillende breedtes. Voet en buis is geïntegreerd.

Pop Up Magnetic

’s Werelds meest makkelijke pop-up systeem om op te zetten. Diverse hoogtes, breedtes en bochten. Onbeperkte mogelijkheden om uw uitstraling aan te passen.

Roll Up Classic

De brede voet waarborgt stabiliteit en geeft een mooi en neutrale ondergrond aan de print. Is beschikbaar in 5 breedtes.

Roll Up Compact

Compact en snel te gebruiken en mee te nemen. Variabele printhoogte en eenvoudig op te zetten. Professionele uitstraling en staat altijd recht.

Soft Image

Zet een grootformaat print op in seconden. Spanning minimaliseert kreuken. Robuust ontwerp en geschikt voor een breed aanbod doekprints.

Flags

Vlaggen in verschillende vormen zijn al lange tijd op de markt en bieden een effectieve gelegenheid om uw boodschap buiten te presenteren. Met dit systeem heeft u een flexibele combinatie van twee vlaggen in één systeem. Kies tussen de vorm die past bij de gelegenheid: recht of gebogen.

Voor een compleet productoverzicht kunt u contact met ons opnemen. Wij sturen de (digitale) brochure op aanvraag naar u toe. En vanzelfsprekend denken wij graag met u mee over de vormgeving van de boodschap die u wilt uitdragen met één (of meer) van onze presentatieproducten.